Om oss

Företaget Blekinge El & Säkerhetsteknik (Best AB) grundades 2005 där tre killar som då jobbade på ett större företag Magnus Nilsson, Andreas Ryberg och Håkan Carlsson bestämde sig för att starta eget. Ett eget företag där kvalitén var tyngdpunkten och att man lyssnar på vad kunden verkligen vill ha och har lätt att förändra. Traditionella elföretag har oftast ingen uppsökande verksamhet och det hade inte Best AB heller men kvalitén på utförda jobb spred sig och kunderna ökade snabbt.

2011 tog man steget och breddade med brandskydd- och säkerhet, bytte namn till Brand El & Säkerhetsteknik och blev samtidigt Certifierad anläggarfirma på Brandlarm och Inbrottslarm. Med detta så blev Best AB ett av fåtal företag i södra Sverige som är certifierade på båda.

Vår grundfilosofi är inte att bara leverera en produkt, installation eller tjänst.  Vi är bl.a. kundens mäklare mot olika kravställare och vårt mål är att frigöra dyrbar tid och samtidigt höja kvalitén.

Best AB har i dag kontor i Ronneby och Karlskrona. Vårt arbetsområde är Blekinge, Skåne samt södra Kronoberg och vår kundkrets utgörs av företag, kommuner, landsting, partners, föreningar och privatpersoner.

Best AB är i dag 30 engagerade medarbetare och vi ser mycket ljust på framtiden.

Certifierad_anla¦êggarfirma_brandlarm Certifierad_anla¦êggarfirma_inbrottslarm


Våra tjänster