2018-08-09

Vill DU vara med i BEST utveckling!

 

Kugghjul hemsidan LitenVill du vara med i BEST utveckling!

BEST expanderar i öst och öppnar kontor i Karlskrona, vill du vara med? Personal sökes: Brand-& säkerhetstekniker, Ritare ”CAD & Dokumentation”, Larmtekniker, Elektriker (Service, Entreprenad, Ledande montör, Industri)

BEST tecknar avtal i Tingsryd! Orderstocken utökas i Ronneby med omnejd, vill du vara med? Personal sökes: Elektriker (Service, Entreprenad, Ledande montör, Industri), Brand-& säkerhetstekniker, Ritare ”CAD & Dokumentation”,  Larmtekniker

 

Elektriker

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och gärna ett antal års erfarenhet i rollen som elektriker. Service/underhåll, installation, entreprenad, ledande montör samt inom industri sökes. Som person är du en lagspelare med drivkraft att göra ett bra jobb för våra kunder. Du ska ha en förmåga att ha många bollar i luften och vara ett gott föredöme.

Larmtekniker

Du som söker tjänsten bör ha flera års erfarenhet gällande säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, passer och CCTV-system. Du kommer primärt arbeta med programmering, driftsättning, installation och felsökning.

Brand- & säkerhetstekniker

UPPDRAGET för Dig blir att säkerställa våra årliga serviceåtagande av förstahandsbrandskydd samt utföra års, kvartals- och månadsprov på brandlarm beroende på avtalsform. Vi har system som hjälper Dig med intervaller men det är Du som själv planerar för effektivt utförande. Vår fokus är inte att göra så mycket som möjligt utan så rätt som möjligt, bra säkerhetsarbete kräver sin tid. Vi har i uppdrag att säkerställa brandskyddet hos våra kunder och kräver följande från Dig som söker: KUNDKONTAKT är grunden till vår verksamhet. Den kommer att vara din vardag. Du skall även kunna sköta planering, bokning och eventuell återkoppling själv. DATAVANA krävs för att effektivt kunna rapportera utfört arbete till kunden. Vi har olika system för att säkerställa brandskyddsarbetet till i första hand kund, i andra hand kravställare och inte minst internt. RITNINGAR är grunden till det mesta vi jobbar med och Du skall kunna läsa och förstå byggnadsritningar.

Ritare ”CAD & Dokumentation”

Vi söker dig som tidigare har arbetat i Autocad från utbildning och/eller ditt yrkesliv. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete med ritningshantering i byggprojekt. Konkreta arbetsuppgifter:
Du kommer i CAD rita upp och illustrera brandskyddsritningar, utrymningsplaner, insatsplaner och SBA-ritningar samt skapa orienterings- och serviceritningar för brandlarm och utrymningslarm etc.

Info ansökan

Vandelsprövning tillämpas. Körkort B fordras. Tillsvidareanställning. Heltid Kontaktperson Magnus Nilsson 0457-75604, magnus.nilsson@bestab.se Sista ansökningsdag 2018-09-10

Ansökan sker via mail till magnus.nilsson@bestab.se ange ”vilken tjänst du söker” i ämnesraden. Vi kommer tillämpa löpande urval och gå igenom ansökningar allteftersom vi blir kontaktade.

Vill Du bli en del av ett sammansvetsat gäng som alltid sätter kunden i fokus. Arbeta i en miljö med härliga medarbetare och högt i tak. På BEST är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi erfarna elektriker, larmtekniker och brand-  & säkerhetstekniker. Välkommen med din ansökan! Som person ska du vara en lagspelare med stark drivkraft att göra ett bra arbete för våra kunder. Vidare ska du ha en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete bör du vara strukturerad och noggrann. Du ska arbeta engagerat med att hålla ihop dina uppdrag/projekt tillsammans med lagspelarna från start till mål.