2018-08-09

Vill DU vara med i BEST utveckling!

 

Kugghjul hemsidan LitenVill du vara med i BEST utveckling!

BEST expanderar i öst och öppnar kontor i Karlskrona, vill du vara med? Personal sökes: Brand-& säkerhetstekniker, Ritare ”CAD & Dokumentation”, Larmtekniker, Elektriker (Service, Entreprenad, Ledande montör, Industri)

BEST tecknar avtal i Tingsryd! Orderstocken utökas i Ronneby med omnejd, vill du vara med? Personal sökes: Elektriker (Service, Entreprenad, Ledande montör, Industri), Brand-& säkerhetstekniker, Ritare ”CAD & Dokumentation”,  Larmtekniker

 

Elektriker

Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning och gärna ett antal års erfarenhet i rollen som elektriker. Service/underhåll, installation, entreprenad, ledande montör samt inom industri sökes. Som person är du en lagspelare med drivkraft att göra ett bra jobb för våra kunder. Du ska ha en förmåga att ha många bollar i luften och vara ett gott föredöme.

Larmtekniker

Du som söker tjänsten bör ha flera års erfarenhet gällande säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, passer och CCTV-system. Du kommer primärt arbeta med programmering, driftsättning, installation och felsökning.

Brand- & säkerhetstekniker

UPPDRAGET för Dig blir att säkerställa våra årliga serviceåtagande av förstahandsbrandskydd samt utföra års, kvartals- och månadsprov på brandlarm beroende på avtalsform. Vi har system som hjälper Dig med intervaller men det är Du som själv planerar för effektivt utförande. Vår fokus är inte att göra så mycket som möjligt utan så rätt som möjligt, bra säkerhetsarbete kräver sin tid. Vi har i uppdrag att säkerställa brandskyddet hos våra kunder och kräver följande från Dig som söker: KUNDKONTAKT är grunden till vår verksamhet. Den kommer att vara din vardag. Du skall även kunna sköta planering, bokning och eventuell återkoppling själv. DATAVANA krävs för att effektivt kunna rapportera utfört arbete till kunden. Vi har olika system för att säkerställa brandskyddsarbetet till i första hand kund, i andra hand kravställare och inte minst internt. RITNINGAR är grunden till det mesta vi jobbar med och Du skall kunna läsa och förstå byggnadsritningar.

Ritare ”CAD & Dokumentation”

Vi söker dig som tidigare har arbetat i Autocad från utbildning och/eller ditt yrkesliv. Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete med ritningshantering i byggprojekt. Konkreta arbetsuppgifter:
Du kommer i CAD rita upp och illustrera brandskyddsritningar, utrymningsplaner, insatsplaner och SBA-ritningar samt skapa orienterings- och serviceritningar för brandlarm och utrymningslarm etc.

Info ansökan

Vandelsprövning tillämpas. Körkort B fordras. Tillsvidareanställning. Heltid Kontaktperson Magnus Nilsson 0457-75604, magnus.nilsson@bestab.se Sista ansökningsdag 2018-09-10

Ansökan sker via mail till magnus.nilsson@bestab.se ange ”vilken tjänst du söker” i ämnesraden. Vi kommer tillämpa löpande urval och gå igenom ansökningar allteftersom vi blir kontaktade.

Vill Du bli en del av ett sammansvetsat gäng som alltid sätter kunden i fokus. Arbeta i en miljö med härliga medarbetare och högt i tak. På BEST är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi erfarna elektriker, larmtekniker och brand-  & säkerhetstekniker. Välkommen med din ansökan! Som person ska du vara en lagspelare med stark drivkraft att göra ett bra arbete för våra kunder. Vidare ska du ha en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete bör du vara strukturerad och noggrann. Du ska arbeta engagerat med att hålla ihop dina uppdrag/projekt tillsammans med lagspelarna från start till mål.

2018-07-06

Sommaren är här!

IMG_9273

Sommaren är här! För många betyder det semestertider och mer tid för en välbehövlig vila. Vi på Best AB önskar er alla en trevlig sommar med mängder av sol och värme! Best delar med sig av några sköna semestertips:

Spika upp hängmattan i trädgården, lägg dig i den och känn in lugnet

Ta med solstolen och vännerna till stranden för ett dopp i det blå

Unna dig ljuvliga middagar direkt från grillen

Ta en båttur och hitta fiskelyckan

Umgås med nära och kära

Knyt på dina träningsskor och ge dig ut på en promenad eller joggingtur


Vi ser fram emot höstens kommande projekt och satsningar!

2018-06-22

Glad midsommar önskar Best!

Best vill skicka varma och somriga hälsningar till alla härliga midsommarsjälar där ute!
Vi önskar er en skön midsommar fylld av allt från matjessill och dans till blomsterkransar och jordgubbar.

IMG_8763

2018-05-25

Best verksamhetsanpassar för Postnord!

Från dagens två lokaler till en. Hösten 2018 ska Postnord i Karlskrona effektivisera genom att flytta från både Blå Port och järnvägsstationen till samlad lokal vid Torskors. Den nya lokalen är belägen vid Aura Light i Karlskrona.

Foto 2018-05-24 21 18 08

Best har fått i uppdrag att vara med och verksamhetsanpassa lokaliteterna i enlighet med Postnords behov. Installationerna pågår för fullt och innehåller arbeten inom El, Tele, Data och Säkerhet.

Belysning, kraft, larm och laddstation för elbilar, för att nämna några delar som vi med stolthet utför.

2018-05-11

Best brandsäkrar Förskola!

Östra Göinge Kommun ligger i nordöstra Skåne i det historiska gränslandet mellan Sverige och Danmark. Här byter landskapet skepnad från öppen odlingsbygd med stora gods och gårdar, ädellövskogar och sammanhängande hagmark i söder till sydsvenska höglandets barrskogar, torp och insjöar i norr.

Trollbäcken

Östra Göinge Kommun håller en hög nivå på sitt brandskydd och nu tar man beslutet att på Trollbäcken Förskola i Glimåkra uppgradera befintliga brandvarnare till ett riktigt utrymningslarm. Kravet på just denna verksamhet och aktuell byggnad är sammankopplade brandvarnare. Best tycker att det är bra med krav på tidig upptäckt av brand men tycker samtidigt att just brandvarnare inte är ett pålitligt system. Med brandvarnare missas väsentliga funktioner såsom felindikeringar eller om en brandvarnare tappat förbindelsen och det är även svårt att på ett bra sätt prova av.

Inom kort kommer Centralenhet Consilium FG500 tillsammans med analogt adresserbara detektorer övervaka Trollbäcken Förskola mot brand. Best är mycket stolta över uppdraget och vill samtidigt berömma Östra Göinge Kommun för initiativet.