2021-04-16

BEST brandsäkrar Knauf Danogips, Åhus

BEST har färdigställt leveransen av ett tryggt & säkert brandlarm inom Knauf Danogips fabrik i Åhus.

Verksamhetsbyggnaden omfattar över 7 fotbollsplaner (>35 000m2) produktion- lager- och kontorsytor och är övervakad av Consilium FG5000 samt 3st Securiton aspirationsanläggningar!

 Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag med över 35 000 anställda och är en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen.

Knauf-gruppens position förpliktigar och resulterar i ett intensivt arbete med forskning och utveckling i nya och förbättrade produkter och system.

Tillverkningen är främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

I Sverige finns Knauf med en effektiv produktionsenhet i form av Knauf Danogips i skånska Åhus där också det svenska huvudkontoret finns.

Knauf
           Knauf 2         BEST

Som leverantör av säkerhetsutrustning till Securitas Sverige AB    securitas-logo  tackar vi vår samarbetspartner för förtroendet och naturligtvis hela verksamheten på Knauf Danogips!

2021-04-01

Glad Påsk önskar BEST!

Kära kunder, samarbetspartners, personal, leverantörer och vänner – vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk och en fin långhelg! Ta hand om varandra☀

Glad påsk önskar best 

2021-02-19

Nytt uppdrag för BEST!

Flamingon-fastigheterFlamingon Fastigheter äger och förvaltar fastigheter i centrum i Lund och Ronneby.

Vi har vårt huvudkontor i Ronneby och har egna fastighetsskötare till alla våra fastigheter.
Fastigheterna finns i bolagen Fastighets AB Flamingon och Flamingons Fastigheter i Ronneby AB.

 

Nytt uppdrag för BEST!

Nu står det klart att Flamingon Fastigheter AB kommer utföra en ombyggnad av Kv Nils- Strandgatan i Ronneby.

(även känd som gamla Sparbankshuset)

Det handlar om en ombyggnad av kontor till ett flertal lägenheter. Detta är en satsning som görs med stort medhåll från bostadssökande i Ronneby. Målet är att lägenheterna ska stå klara i början av 2022.

BEST har fått förtroende att utföra denna elentreprenad och ser fram emot att vara del i detta projekt.

flamingo-fastigheter-Lund-Ronneby

2021-01-22

BEST säkrar upp Kristianstad Barnomsorg

Kristianstad barnomsorg är ett nystartat företag i Kristianstad som erbjuder plats för barn i åldern 1-5 år med vision är att skapa en lugn och harmonisk miljö för barnen där de i en liten grupp utvecklas i sin egen takt.

Kristianstad barnomsorg
Vad sägs om ett koncept med kostnadsfri hämtning och lämning av ditt barn med egen buss & chaufför.Bil

BEST har projekterat, installerat och levererat ett komplett koncept med säkerhet bestående av kombinerat system för inbrott-, brand-, & utrymningslarm, nödbelysning, vägledande markeringar och förstahandsbrandskydd!

Best

Vi på BEST tackar Nahla Salman för förtroendet!

2020-12-18

Best önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi har alla haft ett omtumlande år – Vi har levt i ovisshet med inställda planer och hållit våra nära och kära på avstånd. Nu står julen på glänt, innan vi välkomnar det nya året!

- Jag kan lova att vi har med all säkerhet stärkts oss av detta och kommer därmed att gynnas i bolagets utveckling framöver. Jag ser positivt på att få starta år 2021 med en förhoppning om ett vaccin som kommer trygga oss allihop och vår verksamhetsutveckling. Med ett år som kommer generera i flera roliga avtal och projekt. Tackar ödmjukast för ett ”annorlunda” år, säger VD Magnus Nilsson.

Skärmavbild 2020-12-17 kl. 00.01.35

Vi vill tillönska er alla en God Jul & ett Gott Nytt År!