2019-02-15

Best installerar för hemtjänsten i Tingsryd

logo TingsrydsbostäderTingsrydsbostäder är ett kommunalt bostadsföretag i Tingsryds kommun. Vi äger och förvaltar 1111 lägenheter och lokaler av olika slag. Våra lägenheter finns i samtliga större tätorter i kommunen. Vi har bostäder både i markplan och i flerbostadshus och alla är belägna i en behaglig boendemiljö, nära naturen.

Hemtjänsten i Tingsryds Kommun kommer att få nya lokaler. Det handlar om en ombyggnation av Tingsgården.

Best har fått i uppdrag att anpassa installationerna inom el, tele, data, brand och passagesystem.

Det projekt har precis smygstartat , och vi känner med stor glädje och stolthet att få leverera dessa installationer.

2019-02-01

Säkerhetssystem och absolut ”BEST”

Soft Center Ronneby grundades 1987 och är ett etablerat företagshotell med möjlighet att hyra kontorsrum, utbildningslokaler och konferensrum. Våra lokalytor har flexibla planlösningar som gynnar våra hyresgäster. Soft Center har lokalytor om ca 38.000 kvm som delas upp på åtta sammanlänkade byggnader. På Soft Center växer företag snabbare än på andra ställen. Det är många företag som hyr lokalytor hos oss och det stimulerande arbetsklimatet i förening med en positiv mötesplatskultur är den enkla ekvationen som gjort Soft Center till ett internationellt succékoncept.

Soft Center i Ronneby är ett helägt dotterbolag i Active Properties koncernen.

PassageS559685084 Pando

BEST har fått i uppdrag att byta ut passagesystemet inom Soft Center Fastighet i Ronneby. Utbytet kommer innebära en absolut uppgradering i både trygghet, säkerhet och funktion. Då systemet redan idag är uppbyggt med ASSA RITA har vi valt att installera och uppgradera till ASSA ARX. Detta är ett säkerhetssystem med passerkontroll.

När man väljer att investera i ett säkerhetssystem, ska man inte känna sig låst vid en lösning utan kunna växa i sitt system på ett väl anpassat sätt och även veta att det är framtidssäkrat

Det projekt kommer påbörjas inom kort, och vi känner med stor glädje och stolthet att få leverera denna säkerhetslösning.

 

2019-01-15

Vill DU vara med i BEST utveckling!

Kugghjul hemsidan LitenVill DU vara med i BEST utveckling!

Nu söker vi 10 personer till Karlskrona, Ronneby och Tingsryd

Vi söker personal inom alla våra verksamhetsområden, alltifrån elteknik, säkerhetsteknik, arbetsledning, kalkyl, dokumentation och ritning mm!

BEST expanderar i öst och öppnar kontor i Karlskrona!

Säkerhetstekniker, Ritare ”CAD & Dokumentation”, Larmtekniker, Elektriker (Service, Entreprenad, Ledande montör, Industri), Arbetsledning, Kalkyl

Info ansökan: Fortlöpande ansökan, Vandelsprövning tillämpas. Körkort B fordras. Tillsvidareanställning. Heltid

Kontaktperson: Pontus Åstrand – Platschef Karlskrona, 0768-699852, pontus.astrand@bestab.se        Magnus Nilsson – VD, 0768-691580, magnus.nilsson@bestab.se 

Vi kommer tillämpa löpande urval och gå igenom ansökningar allteftersom vi blir kontaktade.
2019-01-11

Best installerar gynmottagning i Karlskrona!

Landstinget Blekinge, formellt Blekinge läns landsting, har 159 838 invånare och består av 5 kommuner. Landstinget Blekinge ansvarar, som alla landsting, främst för hälso- och sjukvård. Förutom hälso-, tand- och sjukvård, har landstinget även ett ansvar för Länstrafiken.

Nu startar ombyggnad för gynekologisk mottagning på Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Best har fått uppdraget!

Entreprenaden omfattar leverans och installation av el- och säkerhetstekniska system. En helhetslösning med allt från el, kraft, belysning, brand och data. Best kan med stolthet lägga till ännu ett Karlskronaprojekt i orderstocken 2019 och ser fram emot detta uppdrag!

Landstinget_2Kablage_2

2018-12-21

Best önskar God Jul & Gott Nytt År!

IMG_2604