2021-06-24

Glad Midsommar önskar BEST!

BEST vill önska en glad, skön och blomstrande midsommarafton till alla er där ute.
Njut av midsommarmatens stjärnor med allt från färskpotatis och matjessill till glass och jordgubbar.Glad midsommar BEST 2021

Håll gärna utkik i BEST nyhetsflöde, då vi snart kommer presentera flera spännande kontrakt som signerats och som därav stärker BEST framtida positioner.

2021-05-14

BEST säkrar upp världens största Biltema!

BEST kan stolt presentera att man fått förtroende att vara med i till- och ombyggnad av Biltemabutiken i Kristianstad.

Biltema är inne i en expansiv period med många framtida nyetableringar i Sverige, Norden… Idag är man uppe i inte mindre än 58 butiker i Sverige.

Just i Kristianstad bygger man för att utöka butiken till hela 9700m2 och kan därmed utöka sortimentet i sin helhet.

IMG_1735

BEST har fått i uppdrag att utföra helheten inom EL, tele, data, passagesystem, CCTV, Inbrotts-, Brand &- utrymningslarm. Det är en komplex anläggning med många högt ställda krav, där vi stolt får leverera hela verksamhetsportföljen till Biltema.

2021-04-16

BEST brandsäkrar Knauf Danogips, Åhus

BEST har färdigställt leveransen av ett tryggt & säkert brandlarm inom Knauf Danogips fabrik i Åhus.

Verksamhetsbyggnaden omfattar över 7 fotbollsplaner (>35 000m2) produktion- lager- och kontorsytor och är övervakad av Consilium FG5000 samt 3st Securiton aspirationsanläggningar!

 Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag med över 35 000 anställda och är en av Europas ledande tillverkare av byggmaterial med produktionsanläggningar på mer än 220 platser runt om i världen.

Knauf-gruppens position förpliktigar och resulterar i ett intensivt arbete med forskning och utveckling i nya och förbättrade produkter och system.

Tillverkningen är främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras i samtliga europeiska länder.

I Sverige finns Knauf med en effektiv produktionsenhet i form av Knauf Danogips i skånska Åhus där också det svenska huvudkontoret finns.

Knauf
           Knauf 2         BEST

Som leverantör av säkerhetsutrustning till Securitas Sverige AB    securitas-logo  tackar vi vår samarbetspartner för förtroendet och naturligtvis hela verksamheten på Knauf Danogips!

2021-04-01

Glad Påsk önskar BEST!

Kära kunder, samarbetspartners, personal, leverantörer och vänner – vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk och en fin långhelg! Ta hand om varandra☀

Glad påsk önskar best 

2021-02-19

Nytt uppdrag för BEST!

Flamingon-fastigheterFlamingon Fastigheter äger och förvaltar fastigheter i centrum i Lund och Ronneby.

Vi har vårt huvudkontor i Ronneby och har egna fastighetsskötare till alla våra fastigheter.
Fastigheterna finns i bolagen Fastighets AB Flamingon och Flamingons Fastigheter i Ronneby AB.

 

Nytt uppdrag för BEST!

Nu står det klart att Flamingon Fastigheter AB kommer utföra en ombyggnad av Kv Nils- Strandgatan i Ronneby.

(även känd som gamla Sparbankshuset)

Det handlar om en ombyggnad av kontor till ett flertal lägenheter. Detta är en satsning som görs med stort medhåll från bostadssökande i Ronneby. Målet är att lägenheterna ska stå klara i början av 2022.

BEST har fått förtroende att utföra denna elentreprenad och ser fram emot att vara del i detta projekt.

flamingo-fastigheter-Lund-Ronneby