2017-03-24

Best tecknar avtal med Lekolar!

Lekolar är marknadsledare i hela Norden på pedagogiska hjälpmedel, leksaker, inredning och förbrukningsartiklar till skolor och förskolor. 

Med mer än 20 000 produkter är Lekolars sortiment marknadens bredaste. Varje produkt är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav kunden har rätt att ställa. Varje produkt är också noggrant granskad, testad och jämförd med andra alternativ.

Nyhet 2017-03-24

Best AB har fått i uppdrag att upprätthålla brandskyddet inom Lekolar i Osby och utöver Huvudkontoret ingår även anläggningen på Molnvägen, ytan för dessa båda anläggningar uppgår till ca 28 000 kvm.

Best är mycket stolta över uppdraget och ser fram mot ett bra samarbete.

2017-03-17

Best hälsar medarbetare välkomna!

Kugghjul hemsidan LitenTill kontoret i Ronneby välkomnar vi Johannes Karlsson,  37 år och Johannes Kruse, 22 år. Johannes gånger 2 kommer arbeta med svagström där bl a larmteknik kommer ingå i vardagen!

Vi hälsar Johannes och Johannes varmt välkomna till Best!

2017-03-10

Best brandsäkrar Barnens By!

I norra Skåne just utanför Hästveda i sluttning ner mot Luhrsjön ligger Barnens By. I Barnens By finns 13 stugor med 24 bäddar i sovsal och sex bäddar i mindre rum. Stugorna har eget kök, matsal och samlingsrum och när det är fulltecknat så har man upp till 390 övernattande gäster. Det finns även ett storkök samt tillhörande matsal. I Barnens By har man även en egen strand vid vackra Luhrsjön. Uthyrning sker till skolor, föreningar och förvaltningar.

FOTO: STEFAN SANDSTRÖM. Barnens by, Hästveda. Kontoret och huvudbyggnaden.

Byggnaderna har tidigare skyddats av lokala ”Brandvarningssystem” där det var svårt att få en överblick för personal.

Best byter nu ut dessa system till en ny Centralenhet Consilium FG5000 som är placerad i kontorsbyggnaden. Varje stuga övervakas med analogt adresserbara detektorer med inbyggd siren. Vid brandlarm sker larmöverföring till personalens mobiltelefoner som via ”utpekning” snabbt kan se vilken stuga som utlöst. Det är långa avstånd mellan byggnaderna och med detta nya system kan personalen snabbt säkerställa rätt åtgärd. Systemet är nu fullt övervakat vilket betyder att om fel uppstår i någon stuga så varnar systemet direkt.

Best är mycket stolta över att få vara leverantör till Stiftelsen Malmö Sommargårdar som förvaltar anläggningen i Hästveda.

 

 

2017-02-24

Best tecknar avtal med Kongamek!

Logga

Kongamek är en stor svensk producent av materialhanterings lösningar i Europa.
Vi utgår alltid från kundens behov och integrerar ny teknik och ny design i vårt miljöarbete, allt för kundens bästa. Vi har en modern maskinpark, ett stort effektivt lager, en välutbildad och motiverad personal. I vårt lagerhållna standardsortiment finns över 1000 olika vagnar, rullcontainrar, pallramar, trådkorgar, skottkärror, bagage & magasinskärror.
Förutom produkterna som finns på lager kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar, som innebär en direkt förbättring för ditt företag

kongamek 1 kongamek 2

Best har fått förtroendet, och är mycket stolta över att få vara med i Kongameks framtida utveckling!
Avtalet omfattar service, underhåll, samt el- & teletekniska arbeten i samband med reparationer, ombyggnader, och nybyggnader. Just nu pågår ombyggnad av nya personal-, och konferensutrymmen samt effektiviserade produktionslösningar.

BEST

2017-02-17

Best hälsar ny medarbetare välkommen!

Kugghjul hemsidan Liten

Till kontoret i Hässleholm välkomnar vi i dag Niklas Lindholm, 20 år och boende i Stehag.

Niklas kommer att förstärka som larmtekniker och med el-utbildning i bagaget kommer han vara en verklig tillgång för oss. Första tiden kommer vara på Hässleholms Sjukhus där Best är i full gång med att byta ut Brandlarmet.

Vi hälsar Niklas varmt välkomna till Best!