2017-08-18

Best är med då Kolafabriken storsatsar!

Kola_2

Kolafabriken i Sverige AB storsatsar! Lokalytan fördubblas och ny produktionslinje uppförs. Totalt investeras 21 miljoner kronor.

Best har fått i uppdrag att hjälpa till med vissa delar i projektet. Detta är ett komplext projekt som ställer höga krav på installationen.

2017-07-12

Best fortsätter att växa!

Vi söker 2 nya meKugghjul hemsidan Litendarbetare till vår organisation i Hässleholm, 1 erfaren larm- och säkerhetstekniker samt 1 lärling inom larm- och säkerhetsteknik.

Du som söker tjänsten som Erfaren larm- och säkerhetstekniker skall ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet från antingen brand- och utrymningslarm och/eller säkerhetssystem såsom inbrottslarm, passagesystem och CCTV-system. Kunskap inom elarbete är meriterande.
Du kommer primärt arbeta med programmering, driftsättning och felsökning inom brand- och säkerhetsanläggningar, vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av certifierade system.

Du som söker tjänsten Lärling inom larm- och säkerhetsteknik behöver nödvändigtvis inte ha någon praktiskt yrkeserfarenhet inom detta men genomförd el-utbildning antingen gymnasial eller eftergymnasial är meriterande. För att förstå grunderna inom våra arbetsområde kommer Du i första hand att arbeta med installationsarbete för brand- och säkerhetssystem.

För båda tjänsterna gäller även följande:

B-körkort fordras.
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Vandelsprövning och provanställning tillämpas.
Fast lön enligt överenskommelse, båda tjänsterna är på 100%.
Vi vill ha Din ansökan senast den 25 augusti.
Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsterna.

Ansökan ställs till Johan Sjöberg, johan.sjoberg@bestab.se.
Ange ”Erfaren larmtekniker” alternativt ”Lärling larmtekniker” i ämnesraden.
Passar ovanstående in på Dig så är Du varmt välkommen med din ansökan.

2017-06-30

Best önskar trevlig Sommar!

Sommarhälsning

2017-06-22

Best brandsäkrar Glimakra Of Sweden!

Glimakra Of Sweden 3Glimakra of Sweden är ett svenskt värdedrivande företag med faktorer som skandinavisk akustiskt högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer. Med kunskap och erfarenhet utvecklar och tillverkar vi produkter i vår egen produktion i Glimåkra. Vi har ett löpande samarbete med många framstående formgivare.

 

Best AB har fått i uppdrag att byta ut ett äldre ”Brandvarningsystem” till en ny Brandlarmcentral Consilium FG5000. I etapper installerar vi nu ett heltäckande brandlarm där analoga adresserbara detektorer övervakar hela byggnaden.

Glimakra Of Sweden ställer höga krav på sitt brandskydd och Best är mycket stolta över förtroendet.

2017-06-16

Best hälsar ny medarbetare välkommen!

Kugghjul hemsidan LitenTill kontoret i Ronneby välkomnar vi Marcus Lindström, 31 år boende i Fridlevstad. Med Marcus erfarenhet och kunskap kommer han bli en stor tillgång för oss.

Han kommer verka över vårt växande arbetsområde brandskydd. Detta innebär arbeten med brand & utrymningslarm, släcksystem samt driftsättningar etc.  Även en support till våra kunder med förebyggande brandskydd.

Vi hälsar Marcus varmt välkommen till Best!