2018-11-30

BEST installerar ölbryggeri!

Johannishus Gods_Ölbryggeri

BEST installerar ölbryggeri!

Johannishus Bryggeri är ett gårdsbryggeri på Johannishus Gods. Det bryggs öl på egna råvaror i så lång utsträckning som möjligt. Vattnet tas ifrån egen källa och kornet som skall bli malt odlar dem själva. Dem har även en liten humlegård men kommer inte vara självförsörjande på humle. Det kommer att bryggas ett flertal olika öl, med fokus på rustika ales, s.k. ”Farmhouse Ales”. Produktionsstart är planerad till våren 2019.

BEST är tacksamma och stolta över att få installera denna anläggning! Vi ser fram emot vårens satsning

2018-11-16

Veckans akutärende!

Fartyg HafniaVeckans akutärende!

Brandlarmarbeten ombord på bogserbåten HAFNIA, tillhörande Sölvesborgs Stuveri & Hamn. Arbete via Consilium Marine & Safety, vår samarbetspartner inom den marina sidan! Arbetet omfattade färdigmontage av brandlarmcentral och detektorer, driftsättning/avprovning samt leverans av ritningar, anläggarintyg, besiktningsprotokoll och certifikat! Efter Transportstyrelsens senaste tillsyn kan nu slutanvändaren Sölvesborgs Stuveri & Hamn återigen åka båt!

Consiliums produkter finns idag på mer än vartannat fartyg världen över!

Best är mycket stolta över uppdraget och tackar för förtroendet.

Best när det gäller!

2018-11-02

Best önskar er alla Glad Halloween!

HalloweenBest Önskar er alla Glad Halloween!

Halloween är en av världens mest uppmärksammade temadag och har nu fått en given plats i det murriga höstmörkret.

Vi på Best är redo att lysa upp för alla spöken och häxor där ute. Det är hög tid att sätta det ”säkra före det osäkra”.

 

2018-10-19

BEST brandsäkrar Persborg!

Kulturhuset Persborg erbjuder en sysselsättning för dig som tycker om skapande verksamhet. Fokus ligger på Kultur och hälsa. Här kan du bland annat måla, fotografera, sy, renovera möbler, keramik, yoga och trädgårdsarbete. Vi har en trädgård, som erbjuder trädgårdsarbete året om. Här finns ett mindre café där du kan arbeta, men även köpa fika. Fokus ligger på Kultur och hälsa och Kulturhuset erbjuder olika friskvårdsaktiviteter.

IMG_3028

BEST har fått i uppdrag att brandsäkra ”Persborgshemmet” i Ronneby Kommun. Brand- och utrymningslarm samt vägledande, nödbelysning. Som lösning har vi valt att använda oss av Consilium FG5000 som tillsammans med bl.a analogt adresserbara detektorer kommer övervaka Persborg mot brand.

2018-09-20

Slag för hjältar!

Best AB är oerhört stolta över att få vara en del av golftävlingen där alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden Södra. Vi ser fram emot detta fina intiativ som går av stapeln fredagen den 28 september. Låt oss svinga golfklubban till förmån för barn som kämpar mot cancer.

IMG_0954