2017-06-22

Best brandsäkrar Glimakra Of Sweden!

Glimakra Of Sweden 3Glimakra of Sweden är ett svenskt värdedrivande företag med faktorer som skandinavisk akustiskt högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer. Med kunskap och erfarenhet utvecklar och tillverkar vi produkter i vår egen produktion i Glimåkra. Vi har ett löpande samarbete med många framstående formgivare.

 

Best AB har fått i uppdrag att byta ut ett äldre ”Brandvarningsystem” till en ny Brandlarmcentral Consilium FG5000. I etapper installerar vi nu ett heltäckande brandlarm där analoga adresserbara detektorer övervakar hela byggnaden.

Glimakra Of Sweden ställer höga krav på sitt brandskydd och Best är mycket stolta över förtroendet.

2017-06-16

Best hälsar ny medarbetare välkommen!

Kugghjul hemsidan LitenTill kontoret i Ronneby välkomnar vi Marcus Lindström, 31 år boende i Fridlevstad. Med Marcus erfarenhet och kunskap kommer han bli en stor tillgång för oss.

Han kommer verka över vårt växande arbetsområde brandskydd. Detta innebär arbeten med brand & utrymningslarm, släcksystem samt driftsättningar etc.  Även en support till våra kunder med förebyggande brandskydd.

Vi hälsar Marcus varmt välkommen till Best!

2017-06-02

Best ställer upp i havsrace!

RHR-horizontal                                jet-ski-1125328_2

Då vi fick förfrågan om att vara med i det storslagna RHR där vinstpengarna går till välgörande ändamål tvekade vi inte en sekund. Best ställer upp med ett slagkraftigt lag med ledorden Kunskap Snabbhet Styrka.

Och inte att förglömma När Kvalité och Säkerhet samverkar.

BEST

 

Vi hoppas på vinst, och att då få dela ut vinstsumman till cancerfonden.

Lördagen den 17 juni i Ronneby skärgård. #tv #pressen                                                                   www.ronnebyhavsrace.se

2017-05-26

Best brandsäkrar gruppbostäder!

Best har fått förtroendet att leverera Brand- och Utrymningslarm i samband med nybyggnad av två gruppbostäder inom Hässleholms Kommun.

Artilleriparkens gruppboende omfattar nybyggnad av ett gruppboende vid Kompanivägen/Plutonvägen. Här skall uppföras en 2-plans byggnad med vindsutrymme innehållande 12 lägenheter fördelat på 6 lägenheter per plan med en total yta på 1400 m².

Vid nybyggnad av gruppbostad inom Finjasjöpark omfattar projektet gruppbostad i ett plan med biutrymmen i suterräng, med totalt 6 lägenheter och en total yta på 700 m².

FG5000

Centralenhet Consilium FG5000 tillsammans med analogt adresserbara detektorer kommer övervaka byggnaderna mot brand.

Byggherre är Hässlehem och Best är mycket stolta över förtroendet.

2017-05-19

Best installerar Smartflower!

IMG_5529 Smartflower

Solenergi på hög nivå! Använd elen direkt, spara den eller sälj den

Smartflower, eller solblomman som den kallas här i Sverige, är en flerfaldigt prisbelönt uppfinning som tillverkas i Österrike. Best har fått i uppdrag att installera första blomman åt Enkla Elbolaget, som är Best samarbetspartner. Just denna är installerad utanför Enkla Elbolagets kontor vid Soft Center.

Självklart kan man använda elen i takt med att blomman producerar, men möjligheten finns också att lagra den i inbyggda batterier – för användning vid förbrukningstoppar(inte sällan då mörkret har lagt sig). En annan möjlighet är att sälja överskottsenergin, vilket kan ge flera hundralappar i månaden. Smartflower producerar ca 4 000 kWh/år, men det beror förstås lite på läge och solförutsättningar. Notera att blomman vrids så att den alltid har perfekt vinkel mot solen. När solen blir svag tex vid kväll/natt fäller den ihop sig. Likväl då vinden blir för stark. Exempel på vad en timme med solblomman kan ge:

* 15 timmars tv-tittande, * 101 kompletta smartphone-laddningar, * 182 timmars avkopplande läsning i LED-belysning BEST