2020-10-23

BEST brandsäkrar Caldic Sweden AB, Knislinge

Som underleverantör av säkerhetsutrustning till Securitas Sverige AB har BEST färdigställt leveransen av ett tryggt & säkert brand- och utrymningslarm inom Caldic Sweden AB:s produktionslokaler i Knislinge.

bestlogga

Syfte: Skapa en trygg och säker arbetsmiljö, minimera risken för skada på byggnader samt materiella förluster – Check på den!

Fabrikat på brandlarmanläggningen….? Jo, det blev en Consilium FG5000!

Under 2020 kvartal 1-3 har Consilium levererat 120 stycken brandlarmanläggningar inom södra Sverige…det är ett kvartal kvar…!

Vi på BEST tackar Securitas Sverige AB för förtroendet och naturligtvis hela verksamheten på Caldic!

secu

cal

2020-09-18

BEST tecknar avtal med kommunen!

BEST kan presentera att man tecknat ramavtal med Ronneby Kommun, ABRI, AB Ronnebyhus och Miljöteknik.

Avtalet omfattar tjänster inom områdena El, tele, brand, larm och data.

Vi på BEST ser fram emot att få vara del i kommunens framtida satsningar.

Och att med vår kompetens inom ovan nämnda segment kunna avhjälpa fel och säkra upp kommunens anläggningar där kvalité och säkerhet samverkar

”BEST när det gäller”

 

image00001

2020-08-21

BEST brandsäkrar Aspan B&B | Kursgård & vandrarhem!

hdgsfd

B&B | Kursgård & vandrarhem belägen på Aspan, ute vid Ronnebykusten.

BEST har fått i uppdrag att förse verksamheten med ett brand- och utrymningslarm för att skapa trygg och säker arbetsmiljö, minimera risken för skada på byggnader samt materiella förluster.

Aspan Kursgård drivs av IOGT Syd och har boende för allmänheten, konferenser för företag och andra organisationer, samt temadagar och läger för skolor, kyrkor med mera.

Kursgården startade sin bana som koloni 1916, en av de första i Blekinge. Än i dag är en stor del koloniverksamhet både för svenska och internationella barn. Här erbjuds boende i form av stugor, vandrarhem och B&B och du kan du även hyra båt.

 

Consilium FG 500 blev det självklara valet när Aspan Kursgård precis som vi på BEST sätter säkerheten högst upp på listan!

 

Best är mycket stolta över uppdraget och tackar Aspan och IOGT Syd för förtroendet att skapa ett säker boende för era gäster!

2020-06-18

Glad Midsommar önskar BEST!

Midsommarafton står för dörren och årets upplaga blir annorlunda för många med anledning av Coronapandemin. Men kransbindning, jordgubbar, sill och potatis behöver vi inte vara utan, de kan vi fortfarande avnjuta utomhus med förhoppningen att solen visar sig. Hoppas att Du får en härlig midsommar av både traditionella och nya spännande ingredienser.

Ta hand om Varandra.

Glad Midsommar önskar vi på BEST!

MQ-smtQg

2020-05-29

BEST installerar till KABO!

Karlshamnsbostäder – Nyckeln till ett bra boende!

Olika bostadsområden har olika mål och alla planeras och utvecklas efter de behov som finns.

Men en sak har alla våra områden gemensamt; Karlshamnsbostäders tre hörnstenar Gemenskap & trygghet, Långsiktighet och Stabil Ekonomi.

Det är dessa hörnstenar som leder oss på vägen är vi bygger framtidens boende. För även om behoven är olika så är grunden för ett bra boende densamma.

Logga

KABO – Karlshamnsbostäder utökar och tryggar ytterligare boendemöjligheter då det  f.d LSS-boendet på Bokvägen i Svängsta kommer att byggas om till 5 marklägenheter med tillhörande miljöhus.

Projektet kommer att drivas som en totalentreprenad där BEST har fått uppdraget.

BEST kommer att utföra allt inom elteknik, kraft, belysning, passage och datanät.

bestlogga

Vi på BEST önskar er samtidigt en härlig helg!