2020-12-18

Best önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi har alla haft ett omtumlande år – Vi har levt i ovisshet med inställda planer och hållit våra nära och kära på avstånd. Nu står julen på glänt, innan vi välkomnar det nya året!

- Jag kan lova att vi har med all säkerhet stärkts oss av detta och kommer därmed att gynnas i bolagets utveckling framöver. Jag ser positivt på att få starta år 2021 med en förhoppning om ett vaccin som kommer trygga oss allihop och vår verksamhetsutveckling. Med ett år som kommer generera i flera roliga avtal och projekt. Tackar ödmjukast för ett ”annorlunda” år, säger VD Magnus Nilsson.

Skärmavbild 2020-12-17 kl. 00.01.35

Vi vill tillönska er alla en God Jul & ett Gott Nytt År!

2020-11-06

BEST lyser upp padelhall!

BEST har fått förtroendet att utföra elinstallationer i nya padelhallen som byggs i Tingsryd.

Det är 5 killar som tillsammans startar bolaget Tingsryd Padel och som kommer driva denna anläggning där ”En plats för alla” är en del av företagets värdegrund.

I första skedet kommer det bli 3 banor med högklassigt underlag.

BEST ser fram emot detta samarbete och är övertygade om att denna anläggning också kommer ge positiva signaler för Tingsryd Kommun.

Detta blir en anläggning som verkligen kommer bli som ägarna i Tingsryd Padel säger: ”En plats för alla”

Tingsryd-Padel-Logga (1)

2020-10-23

BEST brandsäkrar Caldic Sweden AB, Knislinge

Som underleverantör av säkerhetsutrustning till Securitas Sverige AB har BEST färdigställt leveransen av ett tryggt & säkert brand- och utrymningslarm inom Caldic Sweden AB:s produktionslokaler i Knislinge.

bestlogga

Syfte: Skapa en trygg och säker arbetsmiljö, minimera risken för skada på byggnader samt materiella förluster – Check på den!

Fabrikat på brandlarmanläggningen….? Jo, det blev en Consilium FG5000!

Under 2020 kvartal 1-3 har Consilium levererat 120 stycken brandlarmanläggningar inom södra Sverige…det är ett kvartal kvar…!

Vi på BEST tackar Securitas Sverige AB för förtroendet och naturligtvis hela verksamheten på Caldic!

secu

cal

2020-09-18

BEST tecknar avtal med kommunen!

BEST kan presentera att man tecknat ramavtal med Ronneby Kommun, ABRI, AB Ronnebyhus och Miljöteknik.

Avtalet omfattar tjänster inom områdena El, tele, brand, larm och data.

Vi på BEST ser fram emot att få vara del i kommunens framtida satsningar.

Och att med vår kompetens inom ovan nämnda segment kunna avhjälpa fel och säkra upp kommunens anläggningar där kvalité och säkerhet samverkar

”BEST när det gäller”

 

image00001

2020-08-21

BEST brandsäkrar Aspan B&B | Kursgård & vandrarhem!

hdgsfd

B&B | Kursgård & vandrarhem belägen på Aspan, ute vid Ronnebykusten.

BEST har fått i uppdrag att förse verksamheten med ett brand- och utrymningslarm för att skapa trygg och säker arbetsmiljö, minimera risken för skada på byggnader samt materiella förluster.

Aspan Kursgård drivs av IOGT Syd och har boende för allmänheten, konferenser för företag och andra organisationer, samt temadagar och läger för skolor, kyrkor med mera.

Kursgården startade sin bana som koloni 1916, en av de första i Blekinge. Än i dag är en stor del koloniverksamhet både för svenska och internationella barn. Här erbjuds boende i form av stugor, vandrarhem och B&B och du kan du även hyra båt.

 

Consilium FG 500 blev det självklara valet när Aspan Kursgård precis som vi på BEST sätter säkerheten högst upp på listan!

 

Best är mycket stolta över uppdraget och tackar Aspan och IOGT Syd för förtroendet att skapa ett säker boende för era gäster!