2017-10-20

Best brandsäkrar äldreboende!

Hässlehem är ett kommunalägt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 1900 lägenheter i Hässleholms kommun. Vi erbjuder ett tryggt och trivsamt boende med ett varierat utbud av hyreslägenheter. Det övergripande målet för verksamheten är att vara ett bostadsbolag som uppfattas som tryggt och trivsamt med hög servicegrad och kvalitet. Bolaget omsätter cirka 140 miljoner kronor och har 27 anställda.

700

Best har fått förtroendet att modernisera Brand- och Utrymningslarmet på Högalidshemmet i Hässleholm. Äldreboendet är med sina totalt 79 lägenheter på en ytan om 29-39 kvadratmeter ett av de största i Hässleholms Kommun. I samband med uppdraget kommer vi även att komplettera utrymmen som i dag är oskyddade, allt för att trygga personsäkerheten för de som vistas inom anläggningen. Som lösning har vi valt att använda oss av Consilium FG5000 som tillsammans med analogt adresserbara detektorer kommer övervaka fastigheten mot brand.

Best är mycket stolta över uppdraget och tackar Hässlehem för förtroendet.

2017-10-13

Best ser ljust på framtiden!

shutterstock_151748876

Nu skiftar det allt mer över till höstfärger och den härliga friska luften börjar smyga sig på.

Vi på Best vill tacka våra kunder som ger oss möjlighet och förtroendet till att få utföra det vi är ”best” på! Vi ser fram emot alla spännande uppdrag som står vid dörren och ser ljust på framtiden.

Best AB har valt att bredda närvaron i sociala medier och finns nu på Instagram under namnet @bestab.se. Där är ni välkomna att följa oss och ta del av våra nyheter varje vecka. Hoppas vi ses där!

Best AB önskar er en trevlig helg!

2017-10-06

Best fortsätter att växa!

Kugghjul hemsidan

Vill Du bli en del av ett sammansvetsat gäng som alltid sätter kunderna i fokus. Vi söker denna gång en erfaren Säkerhetstekniker. Du som söker tjänsten skall ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet gällande säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, passer och CCTV-system. Kunskap inom elarbete eller släcksystem är meriterande.

Du kommer primärt arbeta med programmering, driftsättning och felsökning. Vi förutsätter att du har erfarenhet av certifierade system och för tjänsten gäller även följande:

B-körkort fordras.
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Vandelsprövning och provanställning tillämpas.
Fast lön enligt överenskommelse
Tjänsten är på 100%.
Vi vill ha Din ansökan senast den 10 november.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan och eventuella frågor ställs till Johan Sjöberg 0766-121901, johan.sjoberg@bestab.se.
Ange ”Säkerhetstekniker” i ämnesraden.
Om Du känner att detta passar in på Dig så varmt välkommen med din ansökan.

2017-09-29

Best levererar helhetslösning till Sköne..

shutterstock_472251934

För oss på Sköneviksbuss är skol och handikapp transport en viktig och personlig del av verksamheten. Eftersom säkerheten vid transport är så central i vår organisation är vi stolta att kunna erbjuda de fordon vi har, med rätt skyltning och vid behov påbyggd säkerhetsutrustning för att ta barn och människor med olika utmaningar till rätt destination.

Nu bygger vi nytt!  www.skoneviksbuss.se

Best har fått i uppdrag att leverera en helhetslösning till Sköneviks Buss. En satsning inom nya Sörby-området i Ronneby, där flera företag etablerar sig.

Totallösningen innefattar el- och säkerhetsinstallationer med bl.a belysning, kraft, data och brand.

Best är stolta över uppdraget och ser positivt i fler framtida etableringar inom Sörby-området.

2017-09-22

Best brandsäkrar Brafab!

Vi är inga storstadsbor, men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt. Vi är de vi är tack vare att vi varit verksamma i branschen i 80 år. Gårdfarihandlaren Bror Carlsson startade företaget 1935 när han sålde borstar, hemflätade korgar och stegar från sitt bilflak till gårdarna i trakterna kring Össjö. När sonen Rolf började i företaget startades försäljning direkt till andra företag och 1975 övergick företaget till en expansiv grossistverksamhet.

Från detta kommer den serviceanda och det hårda arbete som krävs för att ge liv till stabil tillväxt. Företagskulturen är präglad av att vara född och uppvuxen i skobygden där man snickrat och skapat själv med förnöjsam nytta. En kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. En anda som framförallt värdesätter personliga kundrelationer. För oss är ett handslag lika mycket värt som underskrift i bläck. Och det är lika viktigt med relationen till kunden som med leverantören och återförsäljaren. http://www.brafab.se

Brafab Trend

Brafab bygger ut sitt nuvarande lager i Markaryd på 30 000 kvm med yterliggare 4 000 kvm och Best har fått uppdraget att säkerställa brandskyddet. Best har varit med som brandprojektör i ett tidigt skede och just nu håller brandlarmet på att ta form. Befintligt automatiskt brandlarm Consilium FG5000 kommer att byggas ut med analogt adresserbara detektorer som dygnet runt övervakar mot brand. Nästa steg blir att säkerställa förstahandsbrandskyddet och slutligen för byggnaden- och verksamheten all viktig dokumentation. När tillbyggnaden är klar kommer brandskyddet vävas ihop med befintlig byggnad där sedan det Systematiska Brandskyddsarbetet fortlöpande säkerställer viktiga funktioner.

Best är mycket stolta över uppdraget och tackar för förtroendet.