El

Med erfarenhet av såväl små som stora projekt erbjuder vi en mängd av olika tjänster och lösningar inom elteknik. Våra elektriker finns här för dig när du behöver hjälp!

Elinstallation & Industriservice

Vi erbjuder totallösningar av eltekniska installationer. Vi utför allt från enklare installations- och servicearbeten till komplexa totallösningar. Med vår mångåriga branscherfarenhet och breda kompetens hjälper vi er skräddarsy projektet efter vad ni behöver. Vare sig du behöver specialanpassning eller mer standardiserade lösningar för industri, kontoret eller för privatbostaden hjälper vi gärna till.

Projekt

För er bekvämlighet erbjuder vi projektlösningar inom elteknik. Vi genomför projektering, konstruktion och installation såväl som dokumentation utefter era önskemål och ställda krav. Vårt team skapar trygghet för er genom att se till att alla riktlinjer och regler följs, och arbetar dessutom kostnadseffektivt med att bland annat optimera för energibesparing.

Belysning

Vi optimerar energianvändning i fastigheter och erbjuder kompletta lösningar för ljusreglering och behovstyrd belysning. Vi har mångårig erfarenhet av att ta fram energieffektiva lösningar. Vi hjälper dig att hitta rätt färgtemperatur för din arbetsplats eller ditt vardagsrum.

Service

Er trygghet och era behov står i främsta rummet för oss. Vi erbjuder därför service i form av förebyggande underhåll och felavhjälpning såväl som statuskontroll. På så sätt kan du vara säker på att din verksamhet drivs så smidigt och effektivt som möjligt. Vårt team har mångårig erfarenhet och känner starkt engagemang vilket säkerställer att ni som kund får er produkt och service levererad i rätt tid och till rätt kvalitet. 

Serviceavtal

Efter år av erfarenhet i branschen kan vi tillsammans med kund konstatera att en anläggning behöver underhållas för att upprätthålla en hög driftsäkerhet. Oavsett storlek, typ av anläggning inom el, brand, säkerhetsteknik, data, fiber eller e-mobility? Har vi olika förslag till service- & underhållsavtal!

Kontakta oss gärna för genomgång av just Er anläggning och förslag till lösning.

ROT avdrag

Som privatperson erbjuder vi dig att nyttja ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker. Det innebär att du har rätt att göra ett avdrag på 30% av arbetskostnaden.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!
 

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.