Elektriker

Med erfarenhet av såväl små som stora projekt erbjuder vi en mängd av olika tjänster och lösningar inom elteknik. Våra elektriker finns här för dig när du behöver hjälp! Vi arbetar både mot företag och privatpersoner.

Elinstallation & Industriservice

Att anlita en behörig elektriker är viktigt för att säkerställa att ditt företag eller hem har säkra och effektiva elinstallationer. På BEST erbjuder vi totallösningar av eltekniska installationer. Våra elektriker utför allt från enklare installations- och servicearbeten till komplexa totallösningar. Med vår mångåriga branscherfarenhet och breda kompetens hjälper vi er skräddarsy projektet efter vad ni behöver. Vare sig du behöver specialanpassning eller mer standardiserade lösningar för industri, kontoret eller för privatbostaden hjälper vi gärna till.
 
Våra elektriker utgår från Ronneby, Karlskrona och Tingsryd men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Blekinge, Skåne och Kronoberg. Vi arbetar alltså brett över hela södra Sverige. Vi håller oss ständigt uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna inom elinstallationer för att ni ska få en lösning som håller över tid.
Best Elektriker Elinstallation

Projekt med hjälp av våra elektriker

För er bekvämlighet erbjuder vi kompletta projektlösningar inom elteknik. Det innebär att vi genomför projektering, konstruktion och installation såväl som dokumentation utefter era önskemål och ställda krav. Våra elektriker skapar trygghet för er genom att se till att alla riktlinjer och regler följs, och arbetar dessutom kostnadseffektivt med att bland annat optimera för energibesparing. När du anlitar oss genom hela processen kan du lägga din energi på annat och känna dig trygg med att vi finns med och driver projektet från start till mål.

Belysning

Ljus påverkar hur vi uppfattar vår omgivning och bidrar bland annat till arbetsmiljön på arbetsplatser. Felaktigt utformad belysning kan göra att du blir trött i ögonen och får ont i huvudet och kroppen p.g.a. spänningar. I en bra utformad ljusmiljö är det lättare att utföra arbetsuppgifter effektivt samt utan påfrestningar på kroppen. Vi anser att bra belysning är både energieffektiv, rätt placerad och enkel att styra.

Våra elektriker har mångårig erfarenhet av att ta fram energieffektiva lösningar för belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt färgtemperatur för din arbetsplats – eller ditt vardagsrum där hemma. Vi optimerar energianvändning i fastigheter och erbjuder kompletta lösningar för ljusreglering och behovstyrd belysning.
Best - Elektriker Karta

Energieffektivisering

Har ni funderat på om ert företag eller ditt hem kan bli mer energieffektivt? Att anlita en elektriker för att analysera energianvändningen kan vara en smart investering för dig som vill minska dina energikostnader. Vi har lång erfarenhet av energibesparing och kan hjälpa till att identifiera energitjuvar i verksamheten eller den privata bostaden. Vi ger förslag på åtgärder utifrån er budget och önskad omfattning. Vi vägleder er genom alla funderingar och beslut innan det är dags att utföra förändringarna. Energieffektivisering är en investering på lång sikt och det är viktigt att besluten om förändring är genomtänkta och anpassade för just er.

Service av erfarna elektriker

Er trygghet och era behov står i främsta rummet för oss. Vi erbjuder därför service i form av förebyggande underhåll, felavhjälpning och statuskontroll. Om ni upplever problem men är osäkra på vad som orsakar det kan våra elektriker hjälpa er att felsöka problemet och sedan reparera det. Många fel kan dessutom förebyggas genom regelbundet underhåll. Du kan antingen välja att anlita oss för service under enstaka tillfällen eller att teckna ett löpande serviceavtal där vi ansvarar för att göra regelbundna kontroller på din elanläggning. På så sätt kan du vara säker på att din verksamhet drivs så smidigt och effektivt som möjligt.

När du anlitar BEST kan du känna dig trygg med att du får behörig och kunnig personal. Alla våra elektriker har genomgått en relevant utbildning och minst ett år som lärling eller blivit godkänd genom ett ETG-certifikat för att bli auktoriserade som elektriker. Rätt kompetens och hög säkerhet är viktigt för oss. Vårt team har mångårig erfarenhet och känner starkt engagemang vilket säkerställer att ni som kund får er produkt och service levererad i rätt tid och till rätt kvalitet.
Best Elektriker Elinstallation
Best Elektriker Elinstallation 2
Best Elektriker Belysning
Best - Elektriker Karta
Best Elektriker Serviceavtal

Serviceavtal

Efter år av erfarenhet i branschen kan vi tillsammans med kund konstatera att en anläggning behöver underhållas för att upprätthålla en hög driftsäkerhet. Oavsett storlek och typ av anläggning (el, brand, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility) har vi olika förslag till service- & underhållsavtal!
Kontakta oss gärna för genomgång av just er anläggning och förslag till lösning.

ROT avdrag

Som privatperson erbjuder vi dig att nyttja ROT-avdrag när du anlitar våra elektriker. Det innebär att du har rätt att göra ett avdrag på 30 % av arbetskostnaden. Vi sköter ansökan till Skatteverket och du betalar bara fakturan som vanligt – men med ett lägre pris. Exakt hur mycket ROT-avdrag du har rätt till kan du läsa mer om på Skatteverkets hemsida.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!