E-Mobility

Vi erbjuder lösningar för laddning av elbilar i form av olika typer av stationer. Vi på BEST är stolta över att kunna leverera flera smidiga och energieffektiva laddningsalternativ för olika elbilsfabrikat. Oavsett vad du behöver hjälper vi dig med behovsanalys och smidig installation.

Snabbladdare

Snabbladdare är numera en självklarhet för svenska laddinfrastrukturen. Med en snabbladdare laddar du din bil på 15-30 minuter beroende på vilken bil du kör – snabbt och effektivt. Vi är certifierade för driftsättning och installation av snabbladdare och hjälper er gärna med ert nästa projekt.

Publika Laddstationer

Publika laddstationer används, som det låter, främst på offentliga platser, men också hos bostadsrättsföreningar eller företag. Oavsett var ni behöver er station installerar och driftsätter vi publika laddstationer, med eller utan integrerad betallösning.

Laddlösning för hemmabruk

När laddbara fordon växer blir det allt mer vanligare att våra kunder efterfrågar laddlösningar för hemmabruk. Vi levererar smarta laddboxar för alla behov, det ska vara tryggt och enkelt att ladda sin bil hemma. Det finns många olika laddboxar att välja på, men oroa dig inte, vi hjälper dig att välja rätt. 

Serviceavtal

Efter år av erfarenhet i branschen kan vi tillsammans med kund konstatera att en anläggning behöver underhållas för att upprätthålla en hög driftsäkerhet. Oavsett storlek, typ av anläggning inom el, brand, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Har vi olika förslag till service- & underhållsavtal!

Kontakta oss gärna för genomgång av just Er anläggning och förslag till lösning.

Grön teknik

Idag kan du som privatperson få statligt stöd för installation av laddningspunkt till elfordon som går under namnet grön teknik. Det gröna teknik-avdraget ger dig hela 50% i skattereduktion av kostnaden för arbete och material.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!