Säkerhetsteknik

Tjänster inom säkerhetsteknik är något vi är specialister på, vilket gör att vi kan skräddarsy både enklare eller mer avancerade lösningar för er.

Inbrottslarm

Vi är certifierade för att projektera, installera och underhålla inbrottslarmsanläggningar. Inbrottslarm är en mycket viktig funktion för att skapa trygghet i er verksamhet. Vi tillhandahåller professionell och marknadsledande utrustning inom larmsystem med tillhörande teknik.

Passersystem

Passersystem är det bästa sättet att enkelt hålla koll på dörrar i er verksamhet. Ett korrekt installerat passersystem förenklar och effektiviserar de dagliga passagerna, säkerställer att obehöriga håller sig på rätt sida dörren samt att ytterdörrar är låsta inför natten. Vi hjälper er gärna ta fram en trygg och smidig lösning för er verksamhet.

Kameraövervakning

En väl projekterad och installerad anläggning för kameraövervakning kan spara både pengar och tid, men kan framförallt öka tryggheten. Vi har erfarenhet av både större och mindre system – oavsett vad ni behöver samarbetar vi alltid med de bästa leverantörerna.

Konsulttjänster

BEST arbetar med utredningar och förbättringsförslag inom den säkerhetstekniska sektorn. Det finns många lagar, regler och standarder. Kontakta oss i ett tidigt stadie för att slippa kostsamma överraskningar.

Serviceavtal

Efter år av erfarenhet i branschen kan vi tillsammans med kund konstatera att en anläggning behöver underhållas för att upprätthålla en hög driftsäkerhet oavsett storlek och typ av anläggning. Vi erbjuder därför service- och underhållsavtal för teknisk service, månad-kvartal & årsprov för alla säkerhetsanläggningar.

Kontakta oss gärna för genomgång av just Er anläggning och förslag till lösning.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!

Cookies.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.