Data & Fiber

Allteftersom informationssamhället ställer större krav på tillgänglighet, kvalitet och kapacitet på organisationer och verksamheter blir det viktigare att installera högkvalitativa datanät och fiberanläggningar. Vi kan hjälpa er med stabila lösningar på området.

Data

Vi hjälper er att projektera och installera nätverk som motsvarar era krav på säkerhet, men som också tar hänsyn till framtiden. Vår personal har bred kompetens och en hög servicenivå för alla typer av uppdrag inom kommunikationsnät. Vi ger er tillgänglighet, kvalitet och kapacitet, och är dessutom certifierade för de flesta vanligt förekommande nätverksleverantörerna på marknaden.

Fiber

Med hjälp av fiber kan ni ta er verksamhet till nästa nivå genom högre hastigheter och större mängder datatrafik. Vi utför fiberinstallationer i alla miljöer med hjälp av avancerade inmätningar och utbildad personal. Vi har en bred kompetens och håller en hög servicenivå både vad gäller behovsanalys och installation.

Serviceavtal

Efter år av erfarenhet i branschen kan vi tillsammans med kund konstatera att en anläggning behöver underhållas för att upprätthålla en hög driftsäkerhet. Oavsett storlek, typ av anläggning inom el, brand, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Har vi olika förslag till service- & underhållsavtal!

Kontakta oss gärna för genomgång av just Er anläggning och förslag till lösning.

Låter det intressant?

Kontakta oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!