Referenser

Vi känner alltid stolthet över de projekt vi planerat och genomfört, hos alla kunder. Här visar vi ett axplock av dem.

Kund

Kongamek

En av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsprodukter. De utvecklar, tillverkar och säljer vagnar och materialhanteringsprodukter designade och anpassade för varje uppgift och bransch.

Projekt

El, tele, data, säkerhet
Installationer i nytt lager med bland annat kraft, belysning samt laddstationer för elbilar. Vi har även säkrat upp lokaliteterna med ett nytt brand- & utrymningslarm. Kongamek´s framtida byggnader nu med Consilium FG5000 brand- och utrymningslarm.
Vi har haft ett långt samarbete med BEST och vi har stort förtroende för dom. De är med i uppstarten av våra projekt, där de kommer med förslag på lösningar och materialval vilket gjort de så lyckade. För oss har det varit viktigt med en leverantör som både kan fixa allt ifrån enklare installationerna till större komplexa maskin-/fastighetsinstallationer. Om det uppstår akutläge så kan man räkna med att de finns tillhands. Våra kärnvärden på Kongamek AB är Flexibel – Tillhands – Gemenskap och detta är något BEST verkligen lever upp till.
Jonathan Haglund, VD och Tony Engberg, Kvalité & Miljöchef.

Kund

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. De erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. En komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och en stor restaurang där man förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Ronneby Brunn är också känt för sitt härliga spa med ett brett utbud.

Projekt

Brandsäkerhet
Byggnaderna förses med ett brand- och utrymningslarm i form av FG5000 Consilium Multi Centralsystem, vilket enkelt förklarat innebär att användare och insatspersonal snabbt och fullständigt kan tillgodogöra sig information, och få överblick om avvikelse från normalläge eller eventuella brandtillbud från valfri brandförsvarstablå inom hela anläggningen.
BEST har under ett år brandsäkrat vårt hotell och visat att personalen är mycket flexibla och kompetenta. BEST har under många år varit vår leverantör av vårt brandlarm. Vi på Ronneby Brunn är mycket nöjda med BEST, ett företag man kan lita på.
Eddy Olsson, Säkerhetsansvarig.

Kund

Industriverken

Industriverken är en privatägd industrikoncern med dotterbolag GOPA AB med egenutvecklade pneumatiska cylindrar.

Projekt

Industri-el
Service och förebyggande underhåll med allt inom el i industriverkens maskinpark och dess fastighet.
BEST levererar det vi behöver! Hög kompetens med god kontinuitet dessutom snabba och lösningsorienterade, dom gör det enkelt för oss så vi kan fokusera på det vi är bra på.
Marcus Olsson, VD.

Kund

Nättraby Kunskapscentrum

Nättraby kunskapscentrum (NKC), tidigare Nättrabyskolan, är en modern F-9 skola med integrerade fritidshem. Grundskolan erbjuder bland annat ledarskapsprofil och estetisk profil.

Projekt

Kommunal förvaltning
Installation av ny LED-belysning i idrottshallar, spinningrum, bordtennishall och gym. Belysningen har frånvarostyrning och dimmerfunktion.
Kan varmt rekommendera BEST som företag. Vi har på Nättraby Kunskapscenter gjort belysningsprojekt där BEST har utfört arbetet och vi är väldigt nöjda med såväl utförandet som kontakten med företaget. Arbetet har planerats väl och påverkat verksamheten minimalt. Vi har efter några års samarbete med företaget bara positivt att säga och det som vi inom Karlskrona kommun sätter stort värde på är bl.a. Telefonkontakt – nästan alltid kontaktbara, vid uteblivna svar återkopplas det alltid, oftast under samma dag. Snabba svar via mail – svaret kommer under samma dag, som längst dagen efter. Alltid ett trevligt bemötande och professionella – BEST är ingen entreprenör som fokuserar på problem eller hinder i projekt, här fokuserar de på lösningar och inte problem. Raka och ärliga – kostsamma installationer eller lösningar informeras det om innan utförandet och förslag på andra, bättre lösningar lämnas.
Tomas Franzén, Projektledare, Karlskrona Kommun.

Kund

Privatperson

Hemma hos en privatkund i närheten av hav och skog, i Dragnäs utanför Ronneby kommun, ligger en fantastiskt fin villa efter en stor ombyggnation från topp till tå.

Projekt

Ombyggnad av villa
El och datainstallationer i villa vid om/tillbyggnad enligt kundens önskemål.
Vi fick stor hjälp med förslag på, framför allt, hur belysning kunde monteras för att ge ett smakfullt helhetsintryck. Resultatet av dessa diskussioner imponerar på oss som ägare samtidigt som vi även får många positiva kommentarer från grannar och bekantar. Samarbetet med BEST har även resulterat i smakfulla inredningsdetaljer när det gäller belysning i det nya köket och ”spottarnas” placering vill jag avslutningsvis lyfta fram som ett bevis på vad ett utmärkt samarbete med en proffsig leverantör kan resultera i.
Torbjörn Gummesson.

Kund

Biltema

Biltema är ett svenskt detaljhandelsföretag. De erbjuder ett bredare sortiment för hela familjen inom bland annat bil, mc, fritid, hem och verktyg. Idag finns det cirka 140 Biltema-varuhus i Norden.

Projekt

Helhetslösning ur BEST verksamhetsportfölj
Totallösning inom EL, tele, data, passagesystem, CCTV, Inbrotts-, Brand &- utrymningslarm. Det är en komplex anläggning med många högt ställda krav, där vi stolt har levererat hela verksamhetsportföljen till Biltema.

Kom i kontakt med oss

Står er verksamhet i behov av tjänster inom el, brandsäkerhet, säkerhetsteknik, data, fiber, solenergi eller e-mobility? Då är vi helt rätt leverantör för er!